Apartamente Inteligente

Am pornit proiectul Nehoiu Residence cu dorinta ce a apropia mai mult omul de natura. Am inteles totusi ca, traind in epoca tehnologiei confortul reprezinta un factor mai mult decat important in vietile noastre asa ca am decis sa ducem notiunea de confort la un alt nivel.
Va prezentam Apartamentele Inteligente, menite sa sporeasca confortul si sa aduca un touch de futurism vietii dumneavoastra!

Avand in vedere ca telefonul mobil este obiectul pe care in purtam dupa noi in fiecare zi, am decis sa putem controla apartamentul cu acest dispozitiv.
Fie ca vreti sa fiti sigur ca masina de calcat nu a fost uitata in priza sau pur si simplu vreti sa stiti ca nimeni nu a intrat in apartamentul dumneavoastra cand sunteti plecat, am facut totul posibil de la distanta.
Totusi ne-am gandit ca ar fi incomod ca pentru task-uri banale precum aprinsul luminilor sau pornitul televizorului, sa scoateti din buzunar telefonul, am adaugat si contrul vocal. Astfel puteti efectiv vorbi cu apartamentul dumneavoastra.

Ce ofera acest sistem?


Controlul iluminatului

• Fiecare corp de iluminat din apartament poate fi controlat atat din telefon cat si vocal, atat in incinta cat si de la distanta


Controlul dispozitivelor

• Dispozitivele precum TV, Audio, etc pot fi controlate vocal (daca dispozitivul permite aceasta functie de conectare)


Controlul Prizelor

• Fiecare priza din apartament poate fi controlata din aplicatie de la distanta


Sistem de alarma si securitate

• Veti fi notificat pe telefon daca usa a fost deschisa si veti putea vedea cine a intrat datorita camerei cu urmarire a miscarii


Controlul jaluzelelor/draperiilor

• De acum nu va mai fi nevoie sa va ridicati din pat pentru a trage draperiile


Lumina ambientala

• Puteti seta lumina ambientala din aplicatie in conformitate cu starea dumneavoastra de spirit

Deoarece a fost proiectat de ingineri software, sistemul asigura siguranta pe internet prin criptare, astfel nimeni nu va putea sa preia controlul apartamentului dumneavoastra. Deasemenea orice defectiune se poate remedia de la distanta prin update-uri de software de catre persoane specializate.

Multumim Partenerilor

Contact

Indrazneste sa ne contactezi! Stabileste o intalnire si ramai uimit!

Adresa

Strada 1 Decembrie 1918, Nehoiu, Buzau